Acquisitie Coaching

A +Consulting geeft acquisitie coaching en acquisitie advies aan  bedrijven in de elektrotechnische industrie.  Als commercieel adviseur weet ik diverse acquisitie- en commerciële vraagstukken te beantwoorden en kan desgewenst het hele acquisitieproces begeleiden.

Commercieel Adviseur acquisitie

Met meer dan 20 jaar ervaring in de elektrische installatiebranche, heb ik al vele bedrijven geadviseerd bij aanbiedingen, bestekken, offertes en verkoopdeals. Niet ieder bedrijf beschikt over de juiste Acquisitie technieken om de juiste diensten en producten in te kopen tegen de beste prijs. Met een grondige analyse van het aanbiedingsproces, kan ik als acquisitie adviseur bekijken en beoordelen welke prijs het beste is en welke in alle opzichten het meeste voordeel voor u oplevert.

Acquisitie plegen en uitbesteden

In uw geval kan het heel zinvol zijn om uw acquisitie- activiteiten  uit te besteden aan een acquisitie-adviseur die er veel verstand van heeft. Dat kan u in de praktijk duizenden euro’s besparen! Acquisitie plegen wordt voor u daarmee een stuk makkelijker en ik kan u hierbij ontzorgen! Juist door mijn kennis binnen diverse branches in de staalindustrie, papierindustrie, chemie, tankenparken, glas, elektriciteitscentrales etc. kan ik op hoog niveau het hele acquisitieproces analyseren, uitwerken en met het beste voorstel komen.

Uw voordelen met acquisitie ondersteuning

  • Geld besparen op belangrijke offertes en aanbestedingen
  • Altijd de juiste prijs kunnen bepalen
  • Het vergemakkelijken van het hele acquisitieproces
  • Antwoord op alle vragen rondom acquisitie
  • Ook voor Europese aanbestedingen en acquisitieprocessen

Acquisitie moeilijk? Niet met A+Consulting

Als u ook een technisch consultant nodig heeft of een projectmanager die u kan ondersteunen bij diverse lopende en nieuwe (acquisitie) projecten, kunt u ook een beroep doen op A+Consulting. Met mijn diepgaande kennis en expertise binnen de elektrotechniek, kan ik als elektrotechnisch adviesbureau optreden als acquisitie-adviseur, commercieel manager, business consultant of projectmanager.

Wilt u ook uw acquisitieprocessen optimaliseren en veel geld besparen op uw acquisitie activiteiten? Schakel dan nu de acquisitie-adviseur van A+ Consulting in.

Offerte Aanvragen

Laat mij u helpen bij al uw acquisitie activiteiten en vraagstukken!