Kwaliteitscontroles

Kwaliteitscontrole uitvoeren

A +Consulting vervult als business consultant voor bedrijven in de technische installatietechniek, kwaliteitscontroles en kwaliteitsaudits uit, voor een grondige analyse van eigen projecten of uitbestede werken in onderaanneming.

Kwaliteitscontrole binnen eigen projecten

Indien u niet zeker bent dat een deel van uw project binnen de elektrotechnische installatiewerken naar behoren wordt uitgevoerd, kan A+Consulting een kwaliteitscontrole uitvoeren. Dit om de kwaliteit van lopende projecten op uw werf te kunnen analyseren en u hiervan een verslag of rapportage te verstrekken. Aan de hand van deze rapportage, kunnen de nodige verbeteringen uitgevoerd worden, zodat het project niet in gevaar loopt en de kosten binnen het gestelde budget blijven.

Kwaliteitscontrole bij onderaannemingen

Indien wenselijk kan A+Consulting werfbezoeken uitvoeren en met de werfleiding geconstateerde problemen inzake veiligheid en kwaliteit bespreekbaar maken. Hier wordt een verslag van gemaakt, welke met de projectleiding of directie besproken zal worden. Desgewenst neemt A+ Consulting hierna als projectmanager een adviserende en leidende rol, om een mogelijk project uit impasse te halen, aan te sturen en te adviseren over de noodzakelijke verbeterpunten.

In gebrekestelling onderaannemer

A+Consulting helpt ook bij een onderbouwde ingebrekestelling van uw onderaannemer. Als u de indruk heeft dat deze werken niet goed uitgevoerd worden, zal A+Consulting hier een adviserende rol in kunnen nemen. Met een onderbouwt rapport kunt u hiermee uw onderaannemer in gebreke stellen en dringend verzoeken om ontstane problemen op te lossen. Indien wenselijk kan A+Consulting regelmatige werfbezoeken uitvoeren, om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en u hiervan verslag uit te brengen.

In uiterste gevallen kan A+Consulting u ondersteunen bij het zoeken naar een andere onderaannemer, mocht blijken dat deze onderaannemer uw werken niet naar behoren kan of wil uitvoeren.

Andere kwaliteitscontroles en kwaliteitsaudits

Voor alle andere vormen van kwaliteitscontroles of kwaliteitsaudits van uw elektrotechnische installatiewerken kunt u ook bij A+Consulting terecht.

Waarom een kwaliteitscontrole uitvoeren?

  • Om mogelijke problemen op uitbestede werken te voorkomen
  • Ter controle van de kwaliteit van uw projecten
  • Ter controle van de kwaliteit van uw onderaannemers
  • Het tijdig kunnen voorkomen van mogelijke stagnaties
  • Het kunnen voorkomen van onnodige extra hoge kosten
  • Voortgangsbewaking houden over de veiligheid binnen uw werf
  • Het kunnen verbeteren van de kwaliteitsnormen en vereisten

Laat nu een kwaliteitscontrole uitvoeren

Wilt u ook op korte termijn een kwaliteitscontrole laten uitvoeren binnen uw eigen bedrijf of die van uw onderaannemer? Vraag gelijk een offerte aan en neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte Aanvragen

Met een kwaliteitscontrole van A+Consulting bent u meer zeker van uw zaak!