Projectmanagement

A +Consulting vervult als interim projectmanager en projectleider elektrotechniek een adviserende en ondersteunende rol voor bedrijven die tijdelijk of op interim basis een zeer ervaren professional in de elektrotechniek nodig hebben.

Interim projectleider elektrotechniek

Met meer dan 20 jaar ervaring als business consultant en acquisitie adviseur in de elektrische installatiebranche, heb ik al vele bedrijven geadviseerd bij onder andere lopende en nieuwe projecten, overnames en internationale aanbestedingen. Indien wenselijk kan ik daarna ook bepaalde projecten opzetten, leiden en monitoren om de gewenste doelstellingen te behalen.

Welke projectmanagement taken kan ik voor u uitvoeren?

Als projectleider elektrotechniek kan ik projectondersteuning bieden bij de volgende projectonderdelen van aanvang tot afronding van een project:

  • Het opstellen van projectplannen
  • Het samenstellen van projectteams op basis van de benodigde expertise
  • Het begeleiden van vergaderingen en project / voortgang besprekingen
  • Het zoeken naar de nodige resources
  • Het aansturen van projectteams en voortgangsbewaking
  • Het voeren van contractonderhandelingen met onderaannemers
  • Het opstellen en bespreken van management rapportages

Interim projectmanager bij tijdelijke projecten

Heeft u een complex project dat opgestart moet worden, een aanbesteding waarbij extra expertise en kennis nodig is van een projectleider elektrotechniek of technisch consultant, aarzel dan niet om mij te contacteren. Graag kom ik bij u langs voor een eerste inventarisatie en bekijken wij samen waar de aandachtpunten, complexiteit en vraagstukken liggen. Hierna zal ik een vrijblijvende offerte opstellen waarin mijn rol als projectleider centraal staat.  

Heeft uw installatiebedrijf ook behoefte aan een interim projectleider elektrotechniek die u kan adviseren en ontzorgen? Vraag gelijk een offerte aan en neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte Aanvragen

Gebruik nu de expertise van een interim projectleider elektrotechniek die uw complexe projecten kan begeleiden!