Over A Plus Consultancy

Mijn naam is Kris Cordier en ben al meer dan 23 jaar werkzaam in de Elektrotechnische industrie. Ik werk internationaal en heb al veel projecten geleid, bedrijven geadviseerd en acquisitieprocessen ondersteund. Ik ben gespecialiseerd in het adviseren, optimaliseren, verbeteren en begeleiden van diverse vraagstukken binnen de elektrotechnische installatiebranche.

Mijn visie en missie

Door mijn brede internationale kennis en inzicht van vele werkprocessen en aanverwante activiteiten binnen de elektrotechniek, kan ik visionair meedenken met de klant. Ik ben van mening dat het vaak echt lonend kan zijn om aanbestedingen, onderaannemingen en lopende projecten te door een externe adviseur te laten analyseren en te kijken waar kostenbesparingen, efficiency en hogere kwaliteitsnormen nagestreefd kunnen worden.

Met een langere termijnvisie wil ik als sparringpartner bedrijven adviseren en begeleiden naar hogere prestaties in projectmanagement, minder acquisitiekosten en mislopende orders, een veel hogere efficiency en een hoger rendement uit gedane investeringen. Dit met oog op de totale kwaliteit van de dienstverlening en het behalen van de gewenste doelstellingen en omzetgroei.

Mijn onderscheidende kernwaarden

  • Sparringpartner op strategisch niveau
  • Zeer lange en brede werkervaring in de elektrotechniek
  • Het diepgaand kunnen analyseren van processen en projecten
  • Het kunnen voeren van doelmatige contractonderhandelingen
  • Zowel in ter huren als interim manager of voor tijdelijke expertise
  • Zeer persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid

Mijn credo: “om hogere doelen te behalen, moet je weten waar je over praat